Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτάκτως στην Τούμπα οι αρχηγοί για κατσάδα από Ιβάν

Εκτάκτως στην Τούμπα οι αρχηγοί για κατσάδα από Ιβάν

Ενοχλημένος (και) από το πειθαρχικό παράπτωμα του Χακόμπο είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κάλεσε εσπευσμένα στο γήπεδο της Τούμπας μόνο τους αρχηγούς για να τους μιλήσει μέσω «Skype». Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να εκφράσει την δυσαρέσκειά του και για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα και να αναφερθεί στα κρούσματα πειθαρχικών παραπτωμάτων...

Ενοχλημένος (και) από το πειθαρχικό παράπτωμα του Χακόμπο είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κάλεσε εσπευσμένα στο γήπεδο της Τούμπας μόνο τους αρχηγούς για να τους μιλήσει μέσω «Skype».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που συνοδεύτηκε με βαριά ήττα.

Τέλος, θα αναφερθεί και στα πειραρχικά παραπτώματα στην ομάδα με αφορμή το τελευταίο με τον Σανθ Χακόμπο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά σε μέλος του τεχνικού τιμ στην προπόνηση της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ο Χουμπ Στέφενς να μην του επιτρέψει να προπονηθεί την Παρασκευή.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόλις ο Χακόμπο ενημερώθηκε για την απόφαση του προπονητή του ένιωσε ενοχλημένος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα για την υπόθεσή του, με το ενδεχόμενο της πρόωρης λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών να είναι ανοιχτό!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024