Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εργάτες στη Λιβύη δουλεύουν φορώντας τις φόρμες του ΠΑΟΚ…

Εργάτες στη Λιβύη δουλεύουν φορώντας τις φόρμες του ΠΑΟΚ…

Πόσες φορές δεν έχουμε διαβάσει συνθήματα σε τοίχους που αναγράφονται από τους οπαδούς της και προϊδεάζουν τον κόσμο για το μεγαλείο της ομάδας που ξεφεύγει από τα στενά όρια της χώρας που εδρεύει και... χρωματίζει τον παγκόσμιο χάρτη. Σε αυτή τη λογική, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μία όμορφη ιστορία που θα μπορούσε να έχει τίτλο το «ΠΑΟΚ παντού»! Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπάρχει ένα μικρό αφιέρωμα στην ιστορία μιας παρέας εργατών που δουλεύουν στις κατασκευές δημόσιων έργων στη Λιβύη και όχι μόνο δηλώνουν ΠΑΟΚ, αλλά εργάζονται φορώντας και τις φόρμες της ομάδας...

Πόσες φορές δεν έχουμε διαβάσει συνθήματα σε τοίχους που αναγράφονται από τους οπαδούς της και προϊδεάζουν τον κόσμο για το μεγαλείο της ομάδας που ξεφεύγει από τα στενά όρια της χώρας που εδρεύει και… χρωματίζει τον παγκόσμιο χάρτη. Σε αυτή τη λογική, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μία όμορφη ιστορία που θα μπορούσε να έχει τίτλο το «ΠΑΟΚ παντού»! Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, υπάρχει ένα μικρό αφιέρωμα στην ιστορία μιας παρέας εργατών που δουλεύουν στις κατασκευές δημόσιων έργων στη Λιβύη και όχι μόνο δηλώνουν ΠΑΟΚ, αλλά εργάζονται φορώντας και τις φόρμες της ομάδας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Μπορείς να αγαπήσεις μια ομάδα που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου; Πριν βιαστείτε να απαντήσετε όχι, αναλογιστείτε πόσα πιτσιρίκια αγάπησαν αγγλικούς συλλόγους από το τρανζιστοράκι.

Από μια περιγραφή αγώνα στην εφημερίδα. Από μια μετάδοση στην – εξωτική τα παλιά τα χρόνια – τηλεόραση. Η ακόμα κι από τα κόμικς, το χρώμα της φανέλας, το περίεργο όνομα.

Η αγάπη, άλλωστε, δεν εξηγείται με το μυαλό για να ψάξουμε να βρούμε μια ορθολογική απάντηση. Αν και η περίπτωση του Ντεμπά και των φίλων του, μιας παρέας εργατών που δουλεύουν στις κατασκευές δημόσιων έργων στη Λιβύη, σχεδόν μέσα στην έρημο Σαχάρα, έχει εξήγηση.

Εργάτες ενός Έλληνα πολιτικού μηχανικού που πριν ένα χρόνο η κρίση τον οδήγησε στην εξεύρεση εργασίας σε μέρη ταραχώδη, αλλά με σίγουρη δουλειά, δεν χρειάστηκε πολύ για να… μπολιαστούν με την ιδέα του ΠΑΟΚ. Ακουσαν τόσα για τον Δικέφαλο, την ιστορία του, τη Θεσσαλονίκη που έγιναν ένθερμοι οπαδοί του συλλόγου.

Γι’ αυτό και φορούν με υπερηφάνεια τα ρούχα με το έμβλημα του ΠΑΟΚ. Πολύτιμα δώρα του Ελληνα. Δώρα που θα ταξιδέψουν στις πατρίδες τους, τη Νιγηρία, το Μάλι, το Τσαντ, τον Νίγηρα, το Σουδάν και θα δημιουργήσουν κι άλλους ΠΑΟΚτσήδες στα βάθη της Αφρικής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024