Πανέτοιμη είναι η Εθνική για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανία (21:00, MEGA) όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Ο Σάντος προπόνησε τους παίκτες τους για περίπου 45 λεπτά χωρίς ένταση στις ασκήσεις, ενώ σημειώθηκε και ένα ευτράπελο, αφού οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να κατασκοπεύσουν όλη την προπόνηση της Εθνικής, η οποία ήταν ανοιχτή προς όλους μόνο για το πρώτο τέταρτο.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ωστόσο εντόπισαν τον βοηθό του Βίκτορ Πιτούρκα, Φλορίν Μαρίν και του ζήτησαν να αποχωρήσει! Ο Μαρίν προσπάθησε μετά το πέρας του 15λεπτου να παραμείνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το οικογενειακό διπλό, όπου ο Σάντος θα παρουσίαζε την βασική ενδεκάδα.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το οικογενειακό διπλό και το μεγάλο ερώτημα που παραμένει είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Κατσουράνη. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός μας προπονητής, στη συνέντευξη Τύπου, επεσήμανε ότι θα αποφασίσει το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, η περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη φαντάζει πιο πιθανή, αφού ο Σάντος θέλει να έχει στην ενδεκάδα παίκτες που να έχουν την εμπειρία από μεγάλα ματς και ο «Κάρα» είναι ο πλέον έμπειρος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ