Την Παρασκευή η κατάθεση προσφορών για τον Αστέρα Βουλιαγμένης
Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών των ενδιαφερόμενων επενδυτών για τον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με πηγές, από τους συνολικά 13 ενδιαφερομένους τη μεγαλύτερη κινητικότητα στην εν εξελίξει διαβούλευση έχουν δείξει οι ΤΕΜΕΣ, Dogus, Dolphin Capital, Colony Capital, Fosun και η AGC Equity Partners.
Την προσεχή Παρασκευή αναμένεται η κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών των ενδιαφερόμενων επενδυτών για τον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με πηγές, από τους συνολικά 13 ενδιαφερομένους την μεγαλύτερη κινητικότητα στην εν εξελίξει διαβούλευση έχουν δείξει οι ΤΕΜΕΣ, Dogus, Dolphin Capital, Colony Capital, Fosun και η AGC Equity Partners.
Η διαβούλευση επικεντρώνεται κυρίως στο ζήτημα του ειδικού σχεδίου χωρικής ανάπτυξης του δημόσιου ακινήτου, ενώ αντιμετωπίσθηκαν εκκρεμότητες, όπως ο καθορισμός αρχαιολογικών ζωνών. Να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός δεν αποκλείει την κατάθεση δεσμευτικής προσφοράς ή τη συμμετοχή σε υπάρχον σχήμα και νέων υποψηφίων.
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης εκτείνεται σε 304 στρέμματα, εκ των οποίων τα 111 ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων από την πώληση του συγκροτήματος. Παράλληλα, ο Αστέρας, μέσω θυγατρικής, έχει ενοικιάσει για 40 χρόνια την όμορη μαρίνα της Βουλιαγμένης, η οποία έχει χερσαίο τμήμα 47 στρεμμάτων.
Το 2013 η εταιρεία αναμένει να περάσει σε λειτουργική κερδοφορία, καθώς, πέραν του προγράμματος αναδιοργάνωσης που έχει μειώσει το κόστος, υπάρχει ανοδική τάση στις κρατήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Mandalorian: Ο Πέδρο Πασκάλ είναι το πρόσωπο, ο Μπρένταν Γουέιν είναι το σώμα
- Ανδρουλάκης: Μην αυταπατάστε κ. Μητσοτάκη, η δήθεν θεσμικότητα δεν μπορεί να καμουφλάρει τον πολιτικό σας κατήφορο
- Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του Παρασκευά Άντζα – Τον αποχαιρετούν πρώην συμπαίκτες του (pics)
- «Διαβάζοντας την καζαντζακική Οδύσσεια»: Μια βραδιά αφιερωμένη στο εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη
- Βασίλης Βασιλικός: Τα σφάλματα της ασφάλτου
- Σουβλάκι: Ακρίβεια και… παράδοση βγάζουν την πατάτα από το τυλιχτό

