Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo: Εικονική πραγματικότητα

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo: Εικονική πραγματικότητα

Για τις ανάγκες του Gran Turismo 6, ενός εκ των δημοφιλέστερων video games, η Mercedes-Benz δημιούργησε το πολύ καλό για να είναι αληθινό AMG  Vision Gran Turismo των 577 ίππων.


Ένα εντυπωσιακό concept car υψηλών επιδόσεων δημιούργησε η Mercedes-Benz για τις ανάγκες της έκτης, κατά σειρά, έκδοσης γνωστού video game.

To ΑΜG Vision Gran Turismo, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, εξελίχθηκε από το κέντρο σχεδιασμού και έρευνας της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Σύμφωνα με την Mercedes-Benz, κάτω από το μπροστινό καπό του εντυπωσιακού πρωτότυπου βρίσκεται ένας διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας, η απόδοση του οποίου αγγίζει τους 577 ίππους και τα 800 Nm ροπής.

Τον κατάλογο των τεχνικών του προδιαγραφών του αυτοκινήτου συμπληρώνουν τα κεραμικής σύνθεσης φρένα και το σύστημα εξαγωγής καυσαερίων με τις οκτώ(!) συνολικά απολήξεις.

Ο σχεδιασμός του εσωτερικού παραπέμπει σε μονοθέσιο της Formula 1, καθώς πέρα από την κεντρικά τοποθετημένη θέση οδήγησης και η διάταξη των διακοπτών θυμίζει ένα αγωνιστικών προδιαγραφών τετράτροχο.

Όπως και να έχει, ο μοναδικός τρόπος για να βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του ΑΜG Vision Gran Turismo είναι να αποκτήσετε το Gran Turismo 6, το οποίο αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά στις 6 Δεκεμβρίου 2013.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024