Σπουδαία εμφάνιση που συνοδεύθηκε από πανελλήνιο ρεκόρ πραγματοποίησε σήμερα ο Απόστολος Χρήστου σε διεθνές μίτινγκ κολύμβησης στο Ζάγκρεμπ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε χρόνο 52.73 στα 100μ ύπτιο, επίδοση που είναι από τις καλύτερες εφέτος παγκοσμίως. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από το 2009 ο Αρης Γρηγοριάδης με 53.03. Ο Χρήστου είχε αναδειχθεί φέτος παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη Ντουμπάι.
Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το παρκέ του Telecom Center Athens την Πέμπτη (21/5) το απόγευμα μετά από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Δείτε τα πλάνα
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πιο σκληρός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σε σχέση με τον περσινό ημιτελικό στο Άμπου Ντάμπι.