Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και τώρα Βουκουρέστι με... προίκα το 3-1

Και τώρα Βουκουρέστι με… προίκα το 3-1

Το πρώτο... ημίχρονο των μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανήκει στο παρελθόν. Η εθνική ομάδα πήρε το προβάδισμα που ήθελε (σίγουρα μπορούσε και να έχει αποκλείσει από την Παρασκευή κάθε πιθανότητα στην αντιπαλό της) και πάει Ρουμανία για να το κρατήσει. Οι πιθανότητες είναι φυσικά μαζί της, όπως και η θετική ψυχολογία για το καλύτερο ίσως παιχνίδι της στα τελευταία χρόνια. Όμως οι Ρουμάνοι έχουν αποδείξει σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ ότι είναι πολύ... σκληροί για να πεθάνουν. Ετσι όπως είπε και ο Σάντος απομένει ακόμα το δεύτερο... ημίχρονο για τους πανηγυρισμούς.

Το πρώτο… ημίχρονο των μπαράζ για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανήκει στο παρελθόν. Η εθνική ομάδα πήρε το προβάδισμα που ήθελε (σίγουρα μπορούσε και να έχει αποκλείσει από την Παρασκευή κάθε πιθανότητα στην αντιπαλό της) και πάει Ρουμανία για να το κρατήσει.

Οι πιθανότητες είναι φυσικά μαζί της, όπως και η θετική ψυχολογία για το καλύτερο ίσως παιχνίδι της στα τελευταία χρόνια.

Όμως οι Ρουμάνοι έχουν αποδείξει σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών του Μουντιάλ ότι είναι πολύ… σκληροί για να πεθάνουν.

Ετσι όπως είπε και ο Σάντος απομένει ακόμα το δεύτερο… ημίχρονο για τους πανηγυρισμούς.

Ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στη διαθεσή του τον Κώστα κατσουράνη που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Ωστόσο το υπόλοιπο ρόστερ είναι πανέτοιμο για να κάνει το παιχνίδι που ούτως ή άλλως αρέσει στο αντιπροσοπευτικό μας συγκρότημα, δηλαδή το αμυντικογενές.

Από την άλλη οι Ρουμάνοι έχοντας ξεμείνει από αμυντικά χαφ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρέπει να παίξουν φουλ επίθεση (ζητάνε δύο γκολ μετά το 3-1 στο Καραϊσκάκη).

Να υπενθυμίσουμε ότι έντονη θα είναι η παρουσία των Ελλήνων στο γήπεδο του Βουκουρεστίου, καθώς αναμένεται να βρεθούν περίπου 1.500.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024