Ολονύχτια διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας για τη διαθεσιμότητα
Με δεκάδες εκπαιδευτικούς συγκεντρωμένους στην είσοδο ξημερώσε η Παρασκευή στο υπουργείο Παιδείας, με διαμαρτυρίες για τη διαθεσιμότητα. Οι εκπαιδευτικοί είχαν μείνει όλη τη νύχτα μπροστά από το υπουργείο, έχοντας προαναγγείλει αποκλεισμό του κτιρίου το πρωί.
Με δεκάδες εκπαιδευτικούς συγκεντρωμένους στην είσοδο ξημερώσε η Παρασκευή στο υπουργείο Παιδείας, με διαμαρτυρίες για τη διαθεσιμότητα.
Οι εκπαιδευτικοί είχαν μείνει όλη τη νύχτα μπροστά από το υπουργείο στο Μαρούσι, έχοντας προαναγγείλει αποκλεισμό του κτιρίου το πρωί.
Αίτημα της κινητοποίησης είναι η επιστροφή όσων εκπαιδευτικών τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στα σχολεία και η επαναλειτουργία των τομέων που έχουν καταργηθεί, όπως αναφέρει η ΟΛΜΕ σε σχετική ανακοίνωσή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442