Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άφησε ευχαριστήριο σημείωμα στους διαρρήκτες του σπιτιού της

Άφησε ευχαριστήριο σημείωμα στους διαρρήκτες του σπιτιού της

Ευχαριστήριο σημείωμα στους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της άφησε μια 36χρονη γυναίκα από το Λονδίνο, ζητώντας τους, μάλιστα, συγνώμη γιατί δεν είχε ιδιαίτερα ακριβά γούστα. Η Κέιτ Μπάρετ έγραψε στο σημείωμα ότι μαζί με τον σύντροφό της απογοητεύτηκαν που οι  κλέφτες αδιαφόρησαν για την συσκευή βίντεο και την συλλογή τους με τις βιντεοκασέτες. «Σας ευχαριστούμε για όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα, το εκτιμούμε αφάνταστα» αναφέρουν στο σημείωμα που κάρφωσαν στην πίσω πόρτα του σπιτιού τους.

Ευχαριστήριο σημείωμα στους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι της άφησε μια 36χρονη γυναίκα από το Λονδίνο, ζητώντας τους, μάλιστα, συγνώμη γιατί δεν είχε ιδιαίτερα ακριβά γούστα.

Η 36χρονη Κέιτ Μπάρετ έγραψε στο σημείωμά της ότι μαζί με τον σύντροφό της Νταν Όουενς απογοητεύτηκαν που οι κλέφτες αδιαφόρησαν για την συσκευή βίντεο και την συλλογή τους με τις βιντεοκασέτες.

Η Μπάρετ άφησε το γράμμα καρφωμένο στην πίσω πόρτα του σπιτιού της στο Νορθάμπτον.

Οι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα το απόγευμα της Κυριακής. Εκείνη την ώρα το ζευγάρι έλειπε, αλλά όταν επέστρεψε, βρήκε το σπίτι άνω-κάτω.

«Οι διαρρήκτες είχαν ψάξει όλα τα δωμάτια, αλλά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα για να κλέψουν, λίγα χρήματα, μία κάμερα, ένα iPod, αλλά τίποτα πολύ μεγάλο» δήλωσε ο Όουενς στην αστυνομία και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σκόπευαν να βγουν από την μπροστινή πόρτα μεταφέροντας την τηλεόραση, αλλά ευτυχώς το εφεδρικό κλειδί ήταν χαλασμένο».

Το ζευγάρι σκέφτηκε να τους αφήσει σημείωμα σε περίπτωση που επιστρέψουν για την τηλεόραση. «Σας ευχαριστούμε για όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα, το εκτιμούμε αφάνταστα» καταλήγει το γράμμα τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024