Δεν έχει αποφασίσει ακόμα την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ρουμανία για τα μπαράζ του Μουντιάλ, ο Φερνάντο Σάντος. Αυτό φάνηκε στην δίωρη προπόνηση της Τετάρτης στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», όπου ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να έχει διλήμματα.

Το σύστημα, στο οποίο έχει καταλήξει ο Σάντος είναι το 4-3-3 και σίγουροι θεωρούνται οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης και Σαμαράς.

Από κει και πέρα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δοκίμασε και Σιόβα και Μανωλά στο πλάι του αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Στην συνέχεια δοκίμασε το δίδυμο Μανιάτη-Τζιόλη και Καραγκούνη-Ταχτσίδη για να συμπληρώσουν την αμυντική τριπλέτα δίπλα στον Κατσουράνη.

Όσον αφορά την επιθετική τριάδα ο Σαμαράς είναι ο μόνος σίγουρος στα αριστερά, ενώ για τα δεξιά αρχικά δοκιμάστηκε ο Σαλπιγγίδης και στην συνέχεια την θέση του πήρε ο Χριστοδουλόπουλος. Τέλος στην κορυφή χρησιμοποιήθηκαν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

Πάντως η προπόνηση της Τετάρτης έγινε σε πολύ δυνατούς ρυθμούς και δόθηκε μεγάλο βάρος στην τακτική.

Επόμενη προπόνηση για την «γαλανόλευκη» είναι την Πέμπτη στις 16:30 καθώς το απόγευμα δεν υπάρχει προπόνηση προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν.

Κανονικά στην αποστολή ο Ταταρουσάνου

Κανονικά θα παρευρεθεί στην αποστολή της Ρουμανίας ο Τσιπριάν Ταταρουσάνου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στην μέση.

Πλέον είναι πολύ πιθανή η χρησιμοποίηση του, που θα εξαρτηθεί από τον Πιτσούρκα και από τον αν θα τον εμπιστευτεί η αν θα προτιμήσει τον Παντιλιμόν, ο οποίος πλέον αγωνίζεται βασικός στην Μάντσεστερ Σίτι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ