Μίνι «κρουαζιέρα» στο Αιγαίο έκανε τουρκική φρεγάτα
Μίνι «κρουαζιέρα» στο Αιγαίο έκανε το βράδυ της Τρίτης η τουρκική φρεγάτα «TGS ORUC REIS». Προερχόμενη από τα Στενά Ελλησπόντου κινούμενη με νοτιοδυτική πορεία μπήκε για περίπου μισή ώρα σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Σκύρου και στη συνέχεια εξήλθε. Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το πολεμικό πλοίο.
Μίνι «κρουαζιέρα» στο Αιγαίο έκανε το βράδυ της Τρίτης η τουρκική φρεγάτα «TGS ORUC REIS».
Προερχόμενη από τα Στενά Ελλησπόντου κινούμενη με νοτιοδυτική πορεία εισήλθε στις 22:32 σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ν. Ευβοίας και Ν. Σκύρου.
Στη συνέχεια, κινούμενη με πορεία νοτιοανατολική εξήλθε από τα ελληνικά χωρικά ύδατα νοτίως της Σκύρου στις 23:04, συνεχίζοντας τον πλου της προς νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολούθησαν και παρακολουθούν το εν λόγω πολεμικό πλοίο καθ’ όλη την διάρκεια του πλου του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τσουκαλάς κατά Π. Μαρινάκη: Η τοξικότητα, η πόλωση και ο λαϊκισμός είναι καλοαναθρεμμένα παιδιά της κυβέρνησης
- Πολιτική Προστασία: Σε ισχύ από σήμερα ο ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
- Betsson: Ολυμπιακός – Μονακό και Βαλένθια – Παναθηναϊκός πράξη δεύτερη με κορυφαίες Ενισχυμένες Αποδόσεις
- Νέα αποχή των Δικαστικών Υπαλλήλων της Αθήνας: Νέα αποχή Δευτέρα και Τρίτη 4 και 5 Μαΐου
- Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στο Ίλιον
- Ρεάλ Μαδρίτης: Χάνει την υπόλοιπη σειρά με τη Χάποελ ο Ταβάρες