Νοκ άουτ ο Κρστιτς, πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τεράστιος «πονοκέφαλος» για τον Έτορε Μεσίνα, προέκυψε ξαφνικά στην ομάδα, καθώς ο Σέρβος σέντερ, Νέναντ Κρστιτς, θα αναγκαστεί να απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου 20 ημέρες.
Πλήγμα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τεράστιος «πονοκέφαλος» για τον Έτορε Μεσίνα, προέκυψε ξαφνικά στην ομάδα, καθώς ο Σέρβος σέντερ, Νέναντ Κρστιτς, θα αναγκαστεί να απουσιάσει από την ενεργό δράση για περίπου 20 ημέρες.
Ο άτυχος άσος, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και ατροφία σε μυ στον μηρό. Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν την Τρίτη, ενώ ο Κρστιτς απουσίασε από το τελευταίο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα και τελικά θα χάσει και αυτό της Παρασκευής (15/11) με την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Σύμφωνα με την σερβική ιστοσελίδα «novosti.rs» ο παίκτης θα μείνει περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης (κάποιες άλλες ιστοσελίδες κάνουν λόγο για έναν μήνα).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οσασούνα – Μπαρτσελόνα 1-2: Στο +14 από τη Ρεάλ οι Καταλανοί, έτοιμοι να πανηγυρίσουν τον τίτλο
- Η Φαμαλικάο άφησε εκτός τίτλου τη Μπενφίκα (2-2) και ο Μουρίνιο στον πάγκο τον Παυλίδη
- Μπενίτεθ: «Το να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στην πρώτη τετράδα ήταν επίτευγμα»
- Κούβελος και Πέτζα Στογιάκοβιτς συζήτησαν για την μέλλον του Αντρέι στην Εθνική Ελλάδας μπάσκετ
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στα πλέι άουτ της Super League
- Άρσεναλ – Φούλαμ 3-0: Στο +6 οι Λονδρέζοι με ηγέτη τον Γιόκερες
- LIVE: Οσασούνα – Μπαρτσελόνα
- Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 4-2: Αρκάδες για παραμονή με «τεσσάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442