Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στη φυλακή ο 37χρονος που μαχαίρωσε τη δικαστική υπάλληλο

Στη φυλακή ο 37χρονος που μαχαίρωσε τη δικαστική υπάλληλο

Στη φυλακή οδηγείται ο 37χρονος Ιρανός υπήκοος που την περασμένη Παρασκευή το πρωί επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δικαστική υπάλληλο, γραμματέα στο 28ο τακτικό ανακριτικό γραφείο. Ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό, απολογήθηκε την Τρίτη ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Στη φυλακή οδηγείται ο 37χρονος Ιρανός υπήκοος που την περασμένη Παρασκευή το πρωί επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δικαστική υπάλληλο, γραμματέα στο 28ο τακτικό ανακριτικό γραφείο.

Ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό, απολογήθηκε την Τρίτη ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς την παρουσία δικηγόρου, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του υποστήριξε ότι «ήθελε να κάνει κακό» γιατί η ανακρίτρια και η γραμματέας της στο παρελθόν «τον είχαν αδικήσει γιατί του είχαν επιβάλει απαγόρευση εξόδου». Φέρεται επίσης να είπε ότι αν δεν έβρισκε ανοικτό το συγκεκριμένο ανακριτικό γραφείο θα πήγαινε στο διπλανό.

Ο Ιρανός υποστήριξε επίσης ότι το αυτοσχέδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε το είχε πάνω του όταν πέρασε από την είσοδο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024