Σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ εν όψει του νέου ραντεβού Στουρνάρα με την τρόικα
Προπαρασκευαστική σύσκεψη εν όψει της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα στις 5 μ.μ. πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη που μετείχαν στην σύσκεψη, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα έσοδα, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα, γεγονός που έχει αιφνιδιάσει την τρόικα.
Προπαρασκευαστική σύσκεψη εν όψει της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα στις 5 μ.μ. πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, του γγ Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, του συμβούλου του υπουργού Οικονομικών Πάνου Τσακλόγλου, του προέδρου του ΟΔΔΗΧ Στέλιου Παπαδόπουλου, στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου.
Σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη που μετείχαν στην σύσκεψη, στο επίκεντρο βρέθηκαν τα έσοδα, τα οποία είναι πολύ καλύτερα από τα αναμενόμενα, γεγονός που έχει αιφνιδιάσει την τρόικα.
Όλα τα στοιχεία τίθενται στην νέα συνάντηση Στουρνάρα – τρόικας στις 5 το απόγευμα, κατά την οποία θα επιδιωχθεί συμφωνία για το βασικό δημοσιονομικό σενάριο.
Τα ίδια κυβερνητικά στελέχη τόνιζαν ότι σήμερα θα φανεί εάν η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα μετά το Eurogroup της Πέμπτης, με κάποια από αυτά να αισιοδοξούν ότι οι επικεφαλής θα επανέλθουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Οι Αμερικανοί σε λίγο θα νοσταλγούν τη βενζίνη στα 4 δολ. το γαλόνι» λέει το Ιράν
- Ο Πουλακίδας έκανε career high στο NBA: Σκόραρε 28 πόντους με 8 τρίποντα στο τελευταίο ματς της σεζόν! (vid)
- Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας
- Οι γιοι του Μάικλ Τζάκσον, ο 24χρονος Μπίγκι και ο 29χρονος Πρινς, σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση
- Σύρος: Εκτός κινδύνου ο 13χρονος μετά από δάγκωμα οχιάς
- Παναθηναϊκός: Ποια είναι τα σενάρια που στέλνουν τους Πράσινους στην εξάδα της Euroleague
- Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι
- ΕΕ: Ποιες χώρες σημείωσαν τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε τιμές ακινήτων το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442