Πρόστιμο στην ΕΠΟ για ακροδεξιό πανό σε ματς της Εθνικής
Με πρόστιμο περίπου 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΕΠΟ από τη FIFA για τη συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών στο παιχνίδι με τη Σλοβακία στις 11 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, το πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΕΠΟ για πανό με ακροδεξιό περιεχόμενο που αναρτήθηκε στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», πράξη που κατήγγειλε η οργάνωση FARE (το Ποδόσφαιρο κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη).
Με πρόστιμο περίπου 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΕΠΟ από τη FIFA για τη συμπεριφορά των Ελλήνων οπαδών στο παιχνίδι με τη Σλοβακία στις 11 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, το πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΕΠΟ για πανό με ακροδεξιό περιεχόμενο που αναρτήθηκε στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», πράξη που κατήγγειλε η οργάνωση FARE (το Ποδόσφαιρο κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη).
Ποινές από τη FIFA επιβλήθηκαν επίσης κατά της Σκωτίας και της Ρουμανίας, την εθνική μάδα της οποίας θα αντιμετωπίσει το ελληνικό συγκρότημα την προσεχή Παρασκευή και την επόμενη Τρίτη σε αγώνες μπαράζ για την πρόκριση στο μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας.
Η ομοσπονδία της Ρουμανίας θα καταβάλει πρόστιμο 8.000 ευρώ για τον αγώνα με την Εσθονία στις 15 Οκτωβρίου και η Σκωτία το ίδιο ποσό για ελλιπή μέρα ασφαλείας στο ματς με την Κροατία (15/10).
Οι Ρουμάνοι οπαδοί εκτός άλλων, είχαν σηκώσει στον αγώνα με την Εσθονία πανό υπέρ της ελληνικής νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».
Ακόμη, η FIFA τιμώρησε με πρόστιμο περίπου 29.000 ευρώ την κροατική ομοσπονδία για απρεπή συμπεριφορά οπαδών της στο ματς με το Βέλγιο στις 11/10 (ναζιστικούς χαιρετισμούς κλπ) και άλλα 12.000 ευρώ για τον ίδιο λόγο στο παιχνίδι με τη Σκωτία 4 ημέρες αργότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν
- Ολυμπιακός: Το πάρτι, ο χορός και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινάει η Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες»
- Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το Final Four
- «Ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η Μπουργκ θα παίζουν στο EuroCup – Αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων»
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442