Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτό το παιχνίδι» ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού

«Αυτό το παιχνίδι» ζήτησε ο Μαρινάκης από τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ενας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, ήταν φυσικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή της ομάδας του Μίτσελ -με τον οποίον είχε τετ α τετ- αλλά και τους παίκτες, τους οποίους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια. Παράλληλα, τους ανακοίνωσε πριμ, αλλά το ποσό που θα μοιραστούν οι παίκτες για την τριάδα νικών, δεν διέρρευσε. Εν τω μεταξύ βρετανικά δημοσιεύματα τον θέλουν να επιθυμεί την απόκτηση της Κρίστας Πάλας!

Ενας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους μετά το 4-0 επί του ΠΑΟΚ, ήταν φυσικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον προπονητή της ομάδας του Μίτσελ -με τον οποίον είχε τετ α τετ- αλλά και τους παίκτες, τους οποίους επισκέφτηκε στα αποδυτήρια.

Παράλληλα, τους ανακοίνωσε πριμ, αλλά το ποσό που θα μοιραστούν οι παίκτες για την τριάδα νικών, δεν διέρρευσε.

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση, όπως και για τις τρεις νίκες που πήραμε σε τρία δύσκολα παιχνίδια. Πετύχατε ό,τι ήθελε όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, τρεις νίκες. Να ξέρετε, όμως, δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας στο πρωτάθλημα.

Ούτε έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 του Champions League, και εκεί έχουμε δρόμο. Θέλω να συνεχίσετε τη δουλειά σας για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες και ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Θέλω να παίζουμε όπως σήμερα (χθες) σε όλα τα παιχνίδια».

Και η Κρίσταλ Πάλας!

Το ενδιαφέρον του προέδρου του Ολυμπιακού για να μπει στο αγγλικό
ποδόσφαιρο αναζωπυρώθηκε και ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση της
Κρίσταλ Πάλας αν η νεοφώτιστη ομάδα της Premier League υποβιβαστεί, σύμφωνα με τον «independent»!

Η αγγλική εφημερίδα επικαλείται πηγές από τον κύκλο του Μαρινάκη, ο οποίος έχει για συμβουλάτορα τον εκτελεστικό διευθυντή της Αρσεναλ και καλό του φίλο, Ιβάν Γκαζίδη.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA δεν μπορεί να πάρει ομάδα της Premier League όντας μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, ενώ οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, μπορεί να γίνει ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο, κάτι που κάνει μέσω της UNICEF στον Ολυμπιακό.

Η προηγούμενη απόπειρά του για να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, βάσει πάντα του δημοσιεύματος, είχε γίνει μέσω της Γουέστ Χαμ.

Κλείνοντας, το ρεπορτάζ των Αγγλων αναφέρει ότι ο Ελληνας πλοιοκτήτης έχει σπίτι στο Χάμπστεντ, είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ, ενώ στο παιχνίδι που είχε γίνει τον Αύγουστο προς τιμήν του Τζέραρντ ανάμεσα στους «Ρεντς» και τον Ολυμπιακό είχε κάνει δωρεά 100.000 λιρών!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024