Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στα Προπύλαια, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και του νόμου για το Νέο Λύκειο. Διώρες στάσεις εργασίας έχει κηρύξει η ΟΛΜΕ για τη συμμετοχή των καθηγητών στο συλλαλητήριο. Εκδήλωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας έξω από το υπουργείο Παιδείας και ολονυκτία με σκοπό τον αποκλεισμό του κτιρίου στις 15 Νοεμβρίου.

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο για την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στα Προπύλαια, εξήγγειλε η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της κατά του μέτρου της διαθεσιμότητας και του νόμου για το Νέο Λύκειο.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των καθηγητών στο συλλαλητήριο, η ΟΛΜΕ κήρυξε δίωρες στάσεις εργασίας για εκείνη την ημέρα, από τις 12:00 έως τις 14:00 και από τις 14:00 έως τις 16:00.

Στις 18:00 της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας και ολονυκτία, με σκοπό τον αποκλεισμό του κτιρίου την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου.

«Καταγγέλλουμε την πολιτική και την τακτική της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας που έχει θέσει σε πλήρη ομηρία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια χιλιάδες εκπαιδευτικούς» αναφέρουν οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθηγητών σε ανακοίνωσή τους.

Ζητούν να επιστρέψουν στα σχολεία όλοι οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα και να επαναλειτουργήσουν όλοι οι τομείς που καταργήθηκαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024