Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνής διάκριση για την Communication Lab και το Poseidonion Grand Hotel

Διεθνής διάκριση για την Communication Lab και το Poseidonion Grand Hotel

Με το βραβείο «Best International Hotel Marketing», για το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, διακρίθηκε η εταιρία Communication Lab, στα International Hotel Awards.

Με το βραβείο «Best International Hotel Marketing», για το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες, διακρίθηκε η εταιρίαCommunicationLab, στα International Hotel Awards.

Η τελετή απονομής έγινε στις 3 Νοεμβρίου, στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή πάνω από 2.000 ξενοδοχείων σε έξι περιφέρειες (Europe, Americas, Africa, Arabia, Asia-Pacific, UK). Η εταιρία, η μόνη ευρωπαϊκή που έχει λάβει τη διάκριση αυτή μέχρι σήμερα, κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση στις κατηγορίες«Best Hotel Marketing Europe» και «Best Hotel Marketing Greece».

Τα βραβεία αυτά απονέμονται κατόπιν επιλογής διεθνούς πάνελ κριτών, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρόεδρος του Hilton Foundation Σερ Ντέιβιντ Μίτσελς. Κάθε υποψηφιότητα αξιολογήθηκε στον τομέα του μάρκετινγκ, με βάση τέσσερις τομείς: τη στρατηγική και ενέργειες επικοινωνίας σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, τα social media, τις επαφές με ΜΜΕ (media relations) και την ισχυροποίηση και διαχείριση του brand name.

ΗCommunicationLab διαχειρίζεται το Poseidonion Grand Hotel σε επίπεδο brand management, PR, επικοινωνίας και μάρκετινγκ από το 2009. Στο διάστημα αυτό, η συνεργασία έχει αποφέρει πλήθος διακρίσεων και διεθνή προβολή για το ξενοδοχείο και τις Σπέτσες με πάνω από 1.000 δημοσιεύματα σε ελληνικά και ξένα ΜΜΕ.

Παράλληλα, έχει αποτελέσει το έναυσμα για ενέργειες επικοινωνίας, όπως το βιβλίο μαγειρικής «Γλυκίσματα και Κεράσματα από την κουζίνα του Poseidonion Grand Hotel», την έκδοση διηγημάτων «Συνέβη στις Σπέτσες» και την ειδική έκδοση γάμου «Little Book of Weddings», καθώς και μία ιδιαίτερα interactive διαδικτυακή προβολή στα social media.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024