Δέκα αγωνιστικές στον Κερτ Ζούμα για «δολοφονικό» τάκλιν
Ο Σαββατιάτικος αγώνας μεταξύ της Σοσό και της Σεντ Ετιέν έληξε 0-0 και ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που όμως θα μείνει στην ιστορία. Ο λόγος είναι το δολοφονικό τάκλιν του αμυντικού της των γηπεδούχων Κερτ Ζούμα στον επιθετικό της Σοσο Τόμας Γκέμπερ που του άφησε... προίκα κάταγμα κνήμης, κάταγμα περόνης και εξάρθρωση αστραγάλου!
Ο Σαββατιάτικος αγώνας μεταξύ τηςΣοσό και τηςΣεντ Ετιέν έληξε 0-0 και ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που όμως θα μείνει στην ιστορία. Ο λόγος είναι το δολοφονικό τάκλιν του αμυντικού της των γηπεδούχων Κερτ Ζούμα στον επιθετικό της Σοσο Τόμας Γκέμπερ που του άφησε… προίκα κάταγμα κνήμης, κάταγμα περόνης και εξάρθρωση αστραγάλου!
Αυτό όπως είναι λογικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διαιτητή ο οποίος τον απέβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη, ωστόσο το θέμα δεν έμεινε εκεί, αφού η Γαλλική Λιγκα τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού δέκα αγωνιστικών, δηλαδή αγωνιστεί ξανά από το νέο έτος.
Τέλος ο Γάλος επιθετικός της Σοσο αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 4 με 6 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χαμός στην Κολομβία: Ντου οπαδών στο Μεντεγίν, φωτοβολίδες, δακρυγόνα και διακοπή (vids)
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (8/5): Δράση με Παναθηναϊκός – Βαλένθια και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το 3-1 και την πρόκριση στο Final-4
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Conference League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός της διοργάνωσης
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/greg-rakozy-oMpAz-DN-9I-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442