Δέκα αγωνιστικές στον Κερτ Ζούμα για «δολοφονικό» τάκλιν
Ο Σαββατιάτικος αγώνας μεταξύ της Σοσό και της Σεντ Ετιέν έληξε 0-0 και ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που όμως θα μείνει στην ιστορία. Ο λόγος είναι το δολοφονικό τάκλιν του αμυντικού της των γηπεδούχων Κερτ Ζούμα στον επιθετικό της Σοσο Τόμας Γκέμπερ που του άφησε... προίκα κάταγμα κνήμης, κάταγμα περόνης και εξάρθρωση αστραγάλου!
Ο Σαββατιάτικος αγώνας μεταξύ τηςΣοσό και τηςΣεντ Ετιέν έληξε 0-0 και ήταν ένα μέτριο παιχνίδι που όμως θα μείνει στην ιστορία. Ο λόγος είναι το δολοφονικό τάκλιν του αμυντικού της των γηπεδούχων Κερτ Ζούμα στον επιθετικό της Σοσο Τόμας Γκέμπερ που του άφησε… προίκα κάταγμα κνήμης, κάταγμα περόνης και εξάρθρωση αστραγάλου!
Αυτό όπως είναι λογικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διαιτητή ο οποίος τον απέβαλε χωρίς δεύτερη σκέψη, ωστόσο το θέμα δεν έμεινε εκεί, αφού η Γαλλική Λιγκα τον τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού δέκα αγωνιστικών, δηλαδή αγωνιστεί ξανά από το νέο έτος.
Τέλος ο Γάλος επιθετικός της Σοσο αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε 4 με 6 μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442