Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το βραβείο Business IT Excellence Awards 2013 κέρδισε η Janssen

Το βραβείο Business IT Excellence Awards 2013 κέρδισε η Janssen

Το Βραβείο «Βέλτιστης Πρακτικής Αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας», απονεμήθηκε στην φαρμακευτική εταιρία Janssen Ελλάδος, για την πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης iLib.

Το Βραβείο «Βέλτιστης Πρακτικής Αξιοποίησης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας», απονεμήθηκε στην φαρμακευτική εταιρία Janssen Ελλάδος, μετά από διαγωνισμό τον οποίο θεσμοθέτησε το περιοδικό netweek με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Janssen συμμετείχε στην κατηγορία/πυλώνα: Βραβεία σε επιχειρήσεις για την βέλτιστη αξιοποίηση/χρήση της πληροφορικής, όπου και βραβεύτηκε για την εκπαίδευση του προσωπικού της, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος iLib.

Tο iLib έλαβε το βραβείο αριστείας Business-IT Excellence Αward από την υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εύη Χριστοφιλοπούλου. Το iLib είναι μία πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης που αναπτύχτηκε από την Janssen Ελλάδος και τους συνεργάτες της MakeBelive. Αφορά στην κατασκευή μιας βιβλιοθήκης ηλεκτρονικών βιβλίων και εκπαιδευτικών βοηθημάτων για τις θεραπευτικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιείται η Janssen.

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το βιβλίο που θέλει στο iPad του και να απολαύσει μία διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία. Η έντονη διαδραστικότητα και το υψηλό επίπεδο εποπτικού υλικού (video, κινούμενες εικόνες, υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, κλπ) φέρνουν τον αναγνώστη πολύ πιο κοντά στη γνώση, με ιδιαίτερη αμεσότητα. Μετά την επιτυχημένη εισαγωγή του iLib στην Ελληνική αγορά, το έργο έχει υιοθετηθεί από την Janssen στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή και αυτή την στιγμή συγγράφονται οι επόμενοι τρείς τόμοι της βιβλιοθήκης.

Τα Business IT Excellence Awards απευθύνθηκαν σε όλες τις επιχειρήσεις – οργανισμούς που έχουν αξιοποιήσει αποτελεσματικά την Πληροφορική και τις Επικοινωνίες, καθώς και σε επιχειρήσεις Πληροφορικής και Επικοινωνιών που προωθούν λύσεις στην Ελλάδα και Κύπρο.

Υποψηφιότητα κατέθεσαν όλες οι εταιρείες που ξεχωρίζουν με την ευρύτητα και το βάθος των πρακτικών τους, τη δημιουργικότητά τους, τις καινοτομίες, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών τους, και τα «μαθήματα» (take-aways) που μπορούν να προσφέρουν στους συναδέλφους τους.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν επιχειρήσεις και οργανισμοί του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια επιτροπή την οποία εκπροσωπούσαν στελέχη από τους συνδέσμους που στήριξαν το διαγωνισμό και πιο συγκεκριμένα οι: ΣΕΠΕ, ΗeAIS, HePIS, ISACA Athens Chapter, itSMF Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ, Hellenic CIO Forum, PMI Greece Chapter και ΣΕΠΒΕ.

Oι αποφάσεις της επιτροπής στηρίχθηκαν σε αντικειμενικά στοιχεία και αναλυτική τεκμηρίωση, με αποτέλεσμα να προβληθούν πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν στοιχεία όπως η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα, η ευθυγράμμιση της Πληροφορικής με την επιχειρηματική στρατηγική, η συμβολή στην εθνική οικονομία και η κοινωνική ευαισθησία, αξίες που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στην αξία της επιβράβευσης των αξιόλογων πρωτοβουλιών επιχειρήσεων και οργανισμών ενώ συγκεκριμένα οι διοργανωτές του διαγωνισμού τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία των ΤΠΕ τόσο για την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων όσο και τη δυναμική του κλάδου ως Πυλώνα Ανάπτυξης της Οικονομίας.

health.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024