Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός από το 2009 ο βασικός ύποπτος για την Μαντλίν, λένε βρετανικά ΜΜΕ

Νεκρός από το 2009 ο βασικός ύποπτος για την Μαντλίν, λένε βρετανικά ΜΜΕ

Βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ένας άνδρας που σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών το 2009 ήταν ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, ο οποίος σύμφωνα με τις αναφορές διέπραττε μικροκλοπές και ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες. Ο άνδρας, εν ονόματι Γιουκλίντις Μοντέιρο, είχε απολυθεί από το ξενοδοχείο που έμενε η οικογένεια της Μαντλίν.

Βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ένας άνδρας που σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών το 2009 ήταν ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, ο οποίος σύμφωνα με τις αναφορές διέπραττε μικροκλοπές και ήταν εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες.

Όπως υποστηρίζει η Daily Mail, πρόκειται για τον Γιουκλίντις Μοντέιρο, που είχε απολυθεί το 2006 από το εστιατόριο του ξενοδοχείου Ocean’s Club, στο οποίο το 2007 που έμενε η οικογένεια της Μαντλίν.

Yποστηρίζεται πως τα στοιχεία του κινητού του τηλεφώνου έδειχναν πως o Μοντέιρο βρέθηκε κοντά στο διαμέρισμα όταν η μικρή εξαφανίστηκε.

Ο Μοντέιρο είχε απολυθεί επειδή, όπως υποστηρίζεται, έκλεβε αντικείμενα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Το γιατί θα έπαιρνε το τρίχρονο τότε κορίτσι είναι υολο: Εικάζεται ότι μπορεί να το έκανε σε πράξη «αντεκδίκησης» για το ξενοδοχείο από το οποίο είχε απολυθεί, και ότι ενδεχομένως αργότερα να την σκότωσε εξαιτίας του θορύβου που δημιουργήθηκε γύρω από την υπόθεση.

Ο άνδρας σκοτώθηκε το 2009 σε ατύχημα με βαρύ όχημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024