
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Λε Κλος στα 200μ. πεταλούδα
Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Λε Κλος στα 200μ. πεταλούδα
Ο Τσαντ Λε Κλος βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ των 200μ. πεταλούδα σε 25άρα πισίνα που κατείχε, κατά τη διάρκεια του μίτινγκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο κολύμβησης της FINA, που διεξάγεται στη Σιγκαπούρη. Ο Νοτιοαφρικανός «χρυσός» Ολυμπιονίκης του αγωνίσματος σημείωσε χρόνο 1:48.56, καταρρίπτοντας το 1:49.04 που είχε πετύχει ο ίδιος τον περασμένο Αύγουστο (7/8), σε μίτινγκ στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
- Μουζακίτης: «Θα εξακολουθήσουμε να πιστεύουμε στην πρόκριση μέχρι την τελευταία στιγμή»
- Ασταν… άτητος ο Θρύλος, πατάει γκάζι για πρόκριση
- Συντριπτικά καλύτερος ο Ολυμπιακός επί της Καϊράτ – Τα εντυπωσιακά στατιστικά των «ερυθρόλευκων» (pics)
- Μεντιλίμπαρ: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για την πρόκριση»
- Champions League: Η βαθμολογία στη League Phase μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καϊράτ
- LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Καϊράτ – Ολυμπιακός 0-1: Κυρίαρχοι και «ζωντανοί» για πρόκριση οι ερυθρόλευκοι (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)

































![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-5-315x220.jpg)










![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes-6-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442