Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχτισαν» με βιβλία το γραφείο του Κ.Αρβανιτόπουλου στο Πάντειο

«Έχτισαν» με βιβλία το γραφείο του Κ.Αρβανιτόπουλου στο Πάντειο

Βιβλία χρησιμοποίησαν ως δομικά υλικά οι φοιτητές της «Αριστερής Ενότητας» του Παντείου, οι οποίοι «έχτισαν» την είσοδο του γραφείου του υπουργού Παιδείας και καθηγητή Διεθνών Σχέσεων, Κ.Αρβανιτόπουλου. Η κίνηση έγινε ως ένδειξη συμπαράστασης στους διοικητικούς των ΑΕΙ που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Βιβλία χρησιμοποίησαν ως δομικά υλικά οι φοιτητές της «Αριστερής Ενότητας» του Παντείου, οι οποίοι «έχτισαν» την είσοδο του γραφείου του υπουργού Παιδείας και καθηγητή Διεθνών Σχέσεων, Κ.Αρβανιτόπουλου.

Η κίνηση έγινε ως ένδειξη συμπαράστασης στους διοικητικούς των ΑΕΙ που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

«Κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί. Όλοι, όλες στην απεργία της 6ης Νοεμβρίου» αναγράφεται σε χαρτί που τοποθέτησαν στην πόρτα.

Λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Kυριάκος Μητσοτάκης, είχε ξεκαθαρίσει ότι όσοι διοικητικοί δεν απογράφησαν θα τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία.

Υπενθυμίζεται ότι οι υπάλληλοι του ΕΜΠ και του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) αποφάσισαν να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

Διοικητικοί και Πανεπιστήμια έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ανασταλεί και να ακυρωθεί η απόφαση των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Παιδείας με την οποία καταργήθηκαν 1.349 οργανικές θέσεις διοικητικού προσωπικού των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Τόσο τα Πανεπιστήμια, όσο και ο Σύλλογος υποστηρίζουν ότι η επίμαχη υπουργική απόφαση είναι αντισυνταγματική και παράνομη.

Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024