Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγγελική έρευνα για καταβολή παράνομων επιδομάτων στο Δημόσιο

Εισαγγελική έρευνα για καταβολή παράνομων επιδομάτων στο Δημόσιο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δημοσίου εξακολουθούν να καταβάλουν σε εργαζομένους τους, μισθούς και επιδόματα που βάσει του ενιαίου μισθολογίου θα έπρεπε να έχουν περικοπεί. Στο εισαγγελικό στόχαστρο τίθενται οι καταγγελίες για καταβολή παράνομων επιδομάτων σε εργαζόμενους στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου, αλλά και στην ΕΛ.ΑΣ.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία συγκεκριμένες υπηρεσίες του Δημοσίου εξακολουθούν να καταβάλουν σε εργαζομένους τους, μισθούς και επιδόματα που βάσει του ενιαίου μισθολογίου θα έπρεπε να έχουν περικοπεί.

Στο εισαγγελικό στόχαστρο τίθενται οι καταγγελίες που δημοσιοποιήθηκαν στις εφημερίδες Έθνος και Real News σχετικά με τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), αλλά και στη Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου, οι οποίοι φέρονται να εξακολουθούν να εισπράττουν αμοιβές (μισθούς και επιδόματα), παρά το γεγονός ότι αυτά θα έπρεπε να έχουν περικοπεί μετά την ψήφιση του νομικού πλαισίου για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

Με άλλη εντολή της, η εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί, επίσης, δημοσίευμα της εφημερίδας Βήμα σύμφωνα με το οποίο συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ παρανόμως εισπράττουν για μεγάλο χρονικό διάστημα επιδόματα για δήθεν υπερωριακή απασχόλησή τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024