Το πόστο του γενικού αρχηγού, στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ανέλαβε ο Γρηγόρης Γεωργάτος όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι». «Ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό Γενικού Αρχηγού στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων Γενικού Αρχηγού στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από τον Γρηγόρη Γεωργάτο».
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.