Συνελήφθη 63χρονος που λάμβανε παράνομα σύνταξη χηρείας
Συνελήφθη ο 63χρονος, ο οποίος λάμβανε παράνομα από το ΙΚΑ, σύνταξη χηρείας τα τελευταία 10 χρόνια. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι το συνολικό ποσό που έχει ιδιοποιηθεί παράνομα, ανέρχεται στις 83.000 ευρώ.
Συνελήφθη ο 63χρονος, ο οποίος λάμβανε παράνομα από το ΙΚΑ, σύνταξη χηρείας τα τελευταία 10 χρόνια. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι το συνολικό ποσό που έχει ιδιοποιηθεί παράνομα, ανέρχεται στις 83.000 ευρώ.
Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο συλληφθείς επτά μήνες μετά το θάνατο της συζύγου του (το 2004), παντρεύτηκε εκ νέου, χωρίς όμως να δηλώσει το γάμο, ως όφειλε στο ΙΚΑ, ώστε να συνεχίζει να παίρνει τη σύνταξη χηρείας
Στο λογαριασμό που πιστωνόταν η σύνταξη βρέθηκε το ποσό των 32.249 ευρώ, η προέλευση του οποίου διερευνάται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Ενέργειες.
Ο άνδρας συνελήφθη στην οικία του στον Ωρωπό από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ, 300 δολάρια ΗΠΑ και δύο τραπεζικές κάρτες αναλήψεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Για φθορές στο κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης κάνει λόγο ο Δήμος
- Αναρρωτικές μόνο με χαρτί γιατρού; Ειδικοί καταδικάζουν την πρόταση Μερτς για την παραγωγικότητα
- Παγκόσμιος θαυμασμός για τον Μίλτο Τεντόγλου και το 8,66
- Η Οδύσσεια διέρρευσε στο Χ: 3 εκατομμύρια προβολές – Χτύπημα κάτω από τη μέση του Μασκ στον Νόλαν;
- ΕΛΑΣ κατά Γεωργιάδη για F35: Ο «Αδωνισμός» και οι ακροδεξιές υστερίες δεν έχουν θέση στην υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας
- AbbVie: Ενεργός συμμετοχή στη διεπιστημονική συζήτηση για την υγεία και την ισότιμη πρόσβαση των ασθενών στην καινοτομία, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

