Ξεκινά το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους
Με πρώτο σταθμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκινά το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ. Το σύνολο των δικαιούχων της δωρεάν διανομής τροφίμων, αναμένεται να ξεπεράσει τους 800 χιλιάδες.
Με πρώτο σταθμό το «Χαμόγελο του Παιδιού» ξεκινά το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνολικού προϋπολογισμού 25 εκατ. ευρώ.
Το πρόγραμμα, το οποίο πρόκειται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους, υλοποιείται κάθε χρόνο με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ και περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής, όπως τυροκομικά, ζυμαρικά, και ελαιόλαδο.
Το σύνολο των δικαιούχων της δωρεάν διανομής τροφίμων, αναμένεται να ξεπεράσει τους 800.000 και για την υλοποίησή του εμπλέκονται περισσότεροι από 1.000 φορείς-κοινωνικοί εταίροι του υπουργείου, όπως μητροπόλεις, δήμοι, σύλλογοι πολυτέκνων και παλιννοστούντων ή φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου

