
Χάνει τον Μπατή για 5 εβδομάδες ο Πανιώνιος
Χάνει τον Μπατή για 5 εβδομάδες ο Πανιώνιος
Κάταγμα στο χέρι υπέστη ο Μάριος Μπατής στη χθεσινή ήττα του Πανιωνίου (91-86) από τη λιθουανική Νεπτούνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του EuroCup. Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος είχε σφίξει… τα δόντια και είχε μπει ν’ αγωνιστεί με τράβηγμα στο κλειστό του Ελληνικού, στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε πάνω από την παλάμη του δεξιού χεριού, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Διακομίστηκε σε νοσοκομείο μετά τον αγώνα και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστημα απουσίας του 5 εβδομάδων από τα παρκέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (21/5): Πού θα δείτε play out και Next Gen Euroleague
- Γιαννακόπουλος για το Final Four στο ΟΑΚΑ: «Όποιος επιχειρήσει να παρανομήσει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες»
- Euroleague: «Οι X-Factors που θα κρίνουν το Final Four της Αθήνας»
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442