Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rolls-Royce Bespoke Chicane Phantom Coupe: Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Rolls-Royce Bespoke Chicane Phantom Coupe: Mε αγωνιστικούς χαιρετισμούς

To εμβληματικότερο μοντέλο της βρετανικής φίρμας δανείζεται μοτίβα και έμπνευση από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πίστα του Goodwood σε μία μοναδική έκδοση.


Μια ειδική έκδοση της Phantom Coupe παρουσιάζει η Rolls-Royce, αντλώντας έμπνευση από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και από τη γειτονική πίστα του Goodwood που βρίσκεται κοντά στην έδρα της βρετανικής φίρμας.

Το αποτέλεσμα είναι η Bespoke Chicane Phantom Coupe η οποία ενσωματώνει σχεδιαστικά μοτίβα και υλικά που παραπέμπουν στην πλούσια αγωνιστική ιστορία της βρετανικής πίστας.

Έτσι, στο εσωτερικό, τις παραδοσιακές επενδύσεις από ξύλο αντικαθιστούν επιφάνειες από ανθρακονήματα, ενώ, ξεχωρίζουν ορισμένες ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως το μοτίβο της καρό σημαίας στα κόκκινα δερμάτινα χειροποίητα καθίσματα, αλλά και η μεταλλική πλακέτα με το περίγραμμα της πίστας του Goodwood που τοποθετείται στο ντουλαπάκι.

Στις εξωτερικές επιφάνειες της Bespoke Chicane Phantom Coupe, κυριαρχεί ένα μαύρο ματ περίγραμμα σε καπό και παρπρίζ το οποίο αναλαμβάνει να αναδείξει το χαρακτηριστικό ασημί Gunmetal στο οποίο βάφεται το αμάξωμα. Την εικόνα της συμπληρώνουν οι ίδιου χρώματος με το αμάξωμα ζάντες κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε ένα σύγχρονο μοντέλο της Rolls-Royce.

Υπεύθυνος για αυτήν την ειδική έκδοση του εμβληματικότερου μοντέλου της φίρμας είναι ο επικεφαλής της φίρμας για την αγορά του Dubai, Mohammed EL-Arishy’s, o οποίος συνέλαβε την ιδέα μιας τέτοιας έκδοσης κατά τη διαμονή του στο Goodwood.

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα αυτοκίνητο που θα συλλάμβανε την μοναδική ατμόσφαιρα και την ιστορία του Goodwood Motor Circuit. H εγγύτητα της έδρας της Rolls-Royce σε ένα τόσο σημαντικό κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν κάτι που πάντα συνάρπαζε τους πελάτες μου», εξηγεί ο ίδιος για την δημιουργία της.

auto.in.gr

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024