Με ήττα ξεκίνησε το δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη και Πένυς Καραγκούνη στο τουρνουά όπεν της Ταϊλάνδης, που φιλοξενείται στο Πουκέ. Οι Ελληνίδες έχασαν ύστερα από «μάχη» απέναντι στις Ιταλίδες Μενεγκάτι/Όρσι με 2-1 (21-13, 21-23, 15-12), έχουν όμως αρκετά ελαφρυντικά καθώς αμφότερες προέρχονταν από τροφική δηλητηρίαση.
Με ήττα ξεκίνησε το δίδυμο των Βίκυς Αρβανίτη και Πένυς Καραγκούνη στο τουρνουά όπεν της Ταϊλάνδης, που φιλοξενείται στο Πουκέ. Οι Ελληνίδες έχασαν ύστερα από «μάχη» απέναντι στις Ιταλίδες Μενεγκάτι/Όρσι με 2-1 (21-13, 21-23, 15-12), έχουν όμως αρκετά ελαφρυντικά καθώς αμφότερες προέρχονταν από τροφική δηλητηρίαση.
Οι δύο κοπέλες βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο νοσοκομείο, ενώ με ανάλογα συμπτώματα μετέβησαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης αρκετές ακόμη αθλήτριες. Οι γιατροί χορήγησαν στις Αρβανίτη και Καραγκούνη ορό και ακολούθως το εθνικό δίδυμο επέστρεψαν στο ξενοδοχείο του, στις 03:30 τα ξημερώματα, ενώ στις 11:30 ξεκίνησε ο αγώνας!
«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι κι έγινε ακόμη πιο δύσκολο λόγω της περιπέτειας που είχαμε το προηγούμενο βράδυ. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, αφού το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και από δικά μας λάθη», δήλωσε η Καραγκούνη. «Σε γενικές γραμμές, όμως, δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού κι αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για τα επόμενα ματς του ομίλου», πρόσθεσε.
Το πρωί της Πέμπτης (09:30 τοπική ώρα) το ελληνικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις Ρωσίδες Ουκόλοβα/Προκόποβα και το απόγευμα (15:00 ώρα Ελλάδος) θα παίξει με τις Μότριτς/Ρούντιχ από την ίδια χώρα. Στον δεύτερο αγώνα της Τετάρτης οι Ουκόλοβα/Προκόποβα επικράτησαν των ομοεθνών τους με 2-0 (21-16, 21-15).
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ