Την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας σφράγισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 1-0 στην Καρδίτσα της τοπικής Αναγέννησης, με γκολ του Ολίσε στο 68΄. Το ματς ήταν τυπική διαδικασία καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς.

Σ΄ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ απέναντι στον σπουδαίο αντίπαλό τους. Ομως, ο Σπυρόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Γεωργακόπουλου ο οποίος είχε εκμεταλλευθεί το λάθος του Γλύκου.

Χωρίς να χρειαστεί να «ιδρώσει» ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε σταδιακά στον αγωνιστικό χώρο, είχε δοκάρι με σουτ του Λόρενς στο 67΄ και ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Ολίσε με εξαιρετική προσπάθεια μετά από πάσα του Νέτσιντ έγραψε το 0-1. Ο Χούουμπ Στέφενς είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα, προετοιμάζοντας τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια των εγχώριων και ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης
Κίτρινες: Μπουσινάκης

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):
Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54΄ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης (80΄ Τζάνης), Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης (71΄ Μυργιώτης)

ΠΑΟΚ (Χούουμπ Στέφενς):
Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας (78΄ Κωντσαντινίδης), Κατσικάς, Λόπεθ, Γκαρσία, Λόρενς (73΄ Τζανδάρης), Γεωργιάδης, Ολίσε (69΄ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ