Έκαναν «φτερά» 51.000 εισιτήρια για το Ρουμανία – Ελλάδα
Η Εθνική ομάδα της Ρουμανίας προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Εθνική μας. Όσον αφορά τους Ρουμάνους φιλάθλους είναι ήδη έτοιμοι αφού την Τρίτη η Ρουμανική ομοσπονδία ανακοίνωσε sold out (51.000 εισιτήρια) στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου όπου θα φιλοξενηθεί ο αγώνας.
Η Εθνική ομάδα της Ρουμανίας προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Εθνική μας.
Όσον αφορά τους Ρουμάνους φιλάθλους είναι ήδη έτοιμοι αφού την Τρίτη η Ρουμανική ομοσπονδία ανακοίνωσε sold out (51.000 εισιτήρια) στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου όπου θα φιλοξενηθεί ο αγώνας.
Από την άλλη πλευρά οι Έλληνες φίλαθλοι θα λάβουν 1.700 εισιτήρια, ενώ μετά από αίτημα της Αστυνομίας 1.300 θέσεις θα μείνουν κενές ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει



