
Καμία ανησυχία για τον Σαμαρά, κανονικά στα μπαράζ της Εθνικής
Ανησυχία υπήρξε στις τάξεις τις Εθνικής ομάδας, όταν είδαν τον Γιώργο Σαμαρά να αποχωρεί τραυματίας από το ματς της Σέλτικ με την Πάτρικ Θιστλ, όμως η κατάσταση του διεθνή επιθετικού δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο. Ο 28χρονος φορ, είχε ένα βαθύ σχίσιμο στο γόνατο και του έγιναν ράμματα. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα και θα επιστρέψει στο ματς του Champions League με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Ανησυχία υπήρξε στις τάξεις τις Εθνικής ομάδας, όταν είδαν τον Γιώργο Σαμαρά να αποχωρεί τραυματίας από το ματς της Σέλτικ με την Πάτρικ Θιστλ, όμως η κατάσταση του διεθνή επιθετικού δεν εμπνέει κανένα κίνδυνο.
Ο 28χρονος φορ, είχε ένα βαθύ σχίσιμο στο γόνατο και του έγιναν ράμματα. Θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα και θα επιστρέψει στο ματς του Champions League με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.
Οπότε σίγουρα θα δώσει το παρών, στους αγώνες των μπαράζ της Εθνικής με την Ρουμανία στις 15 και 19 Νοεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το μήνυμα του Ναν για το game 5 με την Βαλένθια
- «Ο Μοντέρο στο στόχαστρο Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Φενέρμπαχτσε»
- Αταμάν: «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε, εμπιστεύομαι αυτούς τους τρεις διαιτητές»
- Μαρτίνεθ: «Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί»
- Αγοράζει τη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος: «Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις» (pics)
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Ο Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο μπορεί να «κρατήσει» τον Μπενίτεθ
- «Ανατολή και ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο»: Τι γράφουν στις ΗΠΑ για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jyjyjyjy-27091263-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442