Επεισόδια πριν από το ντέρμπι μεταξύ Πόρτο και Σπόρτινγκ
Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ οπαδών της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ντραγκάο», με τις αστυνομικές αρχές να επεμβαίνουν για την εξομάλυνση της κατάστασης.
Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ οπαδών της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ντραγκάο», με τις αστυνομικές αρχές να επεμβαίνουν για την εξομάλυνση της κατάστασης.
Η Πόρτο ήταν η μεγάλη νικήτρια εντός αγωνιστικού χώρου με 3-1, ωστόσο τα βλέμματα τράβηξαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 50 οπαδοί της Σπόρτινγκ ξέφυγαν από το μπλοκ των υπόλοιπων φιλάθλων της ομάδας της Λισσαβόνας και κατευθύνθηκαν προς τους φίλους των γηπεδούχων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Η επέμβαση της αστυνομίας κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση των επεισοδίων μεταξύ των οπαδών, οι οποίοι πρόλαβαν να ανταλλάξουν αρκετές μπουνιές και κλοτσιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
- Πυρκαγιές στο Οντάριο: Ο καπνός από τις φωτιές του Καναδά εξαπλώνεται προς τις ΗΠΑ
- ΕΠΟ: Τέλος του μήνα η συζήτηση για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι της Super League
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα

