H Μπορντό νίκησε τη Μονπελιέ και συνέχισε το αήττητο σερί
Αήττητη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε η Μπορντό και μάλιστα κατάφερε να ξεφύγει και από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τη νίκη 2-0 επί της Μονπελιέ μέσα στο «Σαμπάν Ντελμά». Οι φιλοξενούμενοι από το 20’ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζιμπούρ, ενώ το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντιαμπατέ στο 76' για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ομπράνιακ.
Αήττητη για έκτο διαδοχικό παιχνίδι έμεινε η Μπορντό και μάλιστα κατάφερε να ξεφύγει και από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με τη νίκη 2-0 επί της Μονπελιέ μέσα στο «Σαμπάν Ντελμά». Οι φιλοξενούμενοι από το 20’ έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζιμπούρ, ενώ το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντιαμπατέ στο 76′ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ομπράνιακ.
Από τους φιλοξενούμενους απειλητικός ήταν ο Καμπελά -κυρίως από στημένες φάσεις- ενώ ατραξιόν του αγώνα ήταν ο Ντιαμπατέ, ο οποίος ναι μεν σημείωσε ένα γκολ, αλλά έχασε μια απίστευτη ευκαιρία στο 90′.
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.