Κατά της πραγματοποίησης παρελάσεων τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης. Ο υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του κόμματος δήλωσε ότι ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις. Παλαιολιθικές με τον τρόπο που γίνονται, χαρακτήρισε τις παρελάσεις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.
Κατά της πραγματοποίησης παρελάσεων τάχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.
Ο υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του κόμματος δήλωσε ότι ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις.
Παλαιολιθικές με τον τρόπο που γίνονται, χαρακτήρισε τις παρελάσεις και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου. Στις παρελάσεις θα έπρεπε να παίρνουν μέρος «απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης» είπε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions