Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κρουαζιέρες έξω απ’ τα συνηθισμένα!
Lindblad Expeditions

Κρουαζιέρες έξω απ’ τα συνηθισμένα!

Αναζητάτε μια ξεχωριστή κρουαζιέρα μακριά από τα συνηθισμένα; Αν ναι, τότε φροντίστε να κλείσετε την καμπίνα σας σε μια από τις κρουαζιέρες που ακολουθούν, καθεμία ξεχωριστή για το δικό της, συναρπαστικό λόγο. Lindblad Expeditions: κρουαζιέρα στην Αλάσκα Με περίπου 550.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και σε απόσταση αναπνοής από τη Ρωσία και το Βόρειο Πόλο, δεν είναι […]

Αναζητάτε μια ξεχωριστή κρουαζιέρα μακριά από τα συνηθισμένα; Αν ναι, τότε φροντίστε να κλείσετε την καμπίνα σας σε μια από τις κρουαζιέρες που ακολουθούν, καθεμία ξεχωριστή για το δικό της, συναρπαστικό λόγο.

Lindblad Expeditions: κρουαζιέρα στην Αλάσκα
Με περίπου 550.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής και σε απόσταση αναπνοής από τη Ρωσία και το Βόρειο Πόλο, δεν είναι να αναρωτιέσαι γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες δαπάνησαν το 1867 7,2 εκ. δολάρια (περίπου 118 εκ. δολάρια με τα σημερινά δεδομένα) για να αποκτήσουν την Αλάσκα από τους Ρώσους. Πέρα, όμως, από τη γεωστρατηγική θέση της, η απομακρυσμένη και παγωμένη στο μεγαλύτερο μέρος της πολιτεία αποτελεί έναν εντυπωσιακά προκλητικό τόπο για κάθε λάτρη των ταξιδιών. Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε την Αλάσκα είναι μέσα από μια κρουαζιέρα. Κλείστε, λοιπόν, την καμπίνα σας σε ένα από τα πλοία της Lindblad Expeditions και ετοιμαστείτε για μια μοναδική κρουαζιέρα. Τι κάνει μοναδική την κρουαζιέρα αυτήν πέρα από τον ίδιο τον προορισμό; Το γεγονός ότι οι κρουαζιέρες αυτές διεξάγονται σε συνεργασία με το National Geographic. Μαζί σας στο πλοίο επιβαίνουν ειδικοί βιολόγοι, γεωλόγοι και υδροβιολόγοι, που αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα μυστικά της αρχέγονης αυτής πολιτείας. Τέλος, τα πλοία που αναλαμβάνουν αυτήν την κρουαζιέρα είναι εξοπλισμένα με ειδικά υδρόφωνα, για να ακούτε τους ήχους των διαφόρων θαλάσσιων θηλαστικών.

Celebrity Cruises: κρουαζιέρα οινογνωσίας
Παραμένουμε στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού, αλλά για μια κρουαζιέρα που απευθύνεται σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν στο κατάστρωμα του πλοίου με ένα ποτήρι κρασί. Γι’ αυτούς, λοιπόν, η Celebrity Cruises διοργανώνει μια κρουαζιέρα οινογνωσίας με σταθμούς όπως η Βρετανική Κολούμπια, το Σιάτλ, το Σαν Φρανσίσκο, το Μόντερεϋ και το Σαν Ντιέγο. Σε κάθε σταθμό της κρουαζιέρας οι επιβάτες επισκέπτονται μερικά από τα πιο γνωστά οινοποιεία των ΗΠΑ και του κόσμου και δοκιμάζουν κορυφαία κρασιά. Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο πλοίο βρίσκονται ειδικοί sommeliers, που αναλαμβάνουν να συμβουλεύσουν τους επιβάτες για την επιλογή τους από τα 500 περίπου είδη κρασιού που έχει στην κάβα του το κρουαζιερόπλοιο.

Azamara Club Cruises: διασχίζοντας τη Διώρυγα του Παναμά
Η Azamara Club Cruises προσφέρει μια μοναδική κρουαζιέρα που ξεκινά από τη μια ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών και καταλήγει στην άλλη, διασχίζοντας φυσικά τη Διώρυγα του Παναμά. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας το πλοίο σταματά σε 26 λιμάνια (συνολικά 12 χώρες, και ανάμεσά τους η Κόστα Ρίκα, το Μπελίζ, το Μεξικό, η Κολομβία και η Τζαμάικα). Βέβαια, η πιο σημαντική στιγμή της κρουαζιέρας είναι όταν το καράβι περνά από τη μήκους 95 χιλιομέτρων Διώρυγα του Παναμά, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη των χιλιάδων εργατών που έδωσαν τη ζωή τους για να κατασκευαστεί αυτό το θαύμα της μηχανικής.

Cunard, Queen Mary 2: περνώντας τον ωκεανό
Το 2004 το Queen Mary 2 έγινε το πρώτο υπερωκεάνιο που κατασκευάστηκε έπειτα από 35 χρόνια. Το κλασικό του design είναι μια εξέλιξη του προκατόχου του, Queen Elizabeth 2, και το έχουν λατρέψει χιλιάδες ταξιδιώτες. Το πλοίο ξεκινά το ταξίδι του από τη Νέα Υόρκη, κάνει μόνο μία στάση στο λιμάνι του Southampton και καταλήγει στο λιμάνι του Αμβούργου, στη Γερμανία. Κατά τη διάρκεια του 9ήμερου ταξιδιού οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις μοναδικές ανέσεις του Queen Mary, όπως το πολυτελέστατο spa και το εντυπωσιακό πλανητάριο.

Royal Caribbean, Oasis of the Seas: η χαρά του παιδιού!
Αν ένα κρουαζιερόπλοιο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη, τότε αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το Oasis of the Seas των 225.282 τόνων. Στα καταστρώματά του θα βρείτε 25 εστιατόρια, 2.394 μέλη του πληρώματος στις υπηρεσίες σας και 7 διαφορετικές «θεματικές περιοχές». Έτσι, οι επιβάτες βρίσκουν την περιοχή Central Park (ένας τεράστιος κήπος με restaurants, bars και μαγαζιά), την Pool και Sports Zone, την Vitality Sea Spa και την Fitness Center, την Boardwalk (περιοχή με θέατρο, πισίνα και τοίχο αναρρίχησης), την Royal Promenade και την Youth Zone. Στις υπηρεσίες των επιβατών βρίσκονται, επίσης, water park, casino, πίστα ice skating και γήπεδο μπάσκετ. Το Oasis of the Seas ταξιδεύει στις Μπαχάμες και την Καραϊβική, αλλά τι σημασία έχει όταν βρίσκεται κανείς στο μεγαλύτερο κινητό θεματικό πάρκο του κόσμου;

Royal Caribbean, Quantum of the Seas: για τους λάτρεις των gadget
Ο Νοέμβριος του 2014 θα είναι μια χρονιά σταθμός για την Royal Caribbean: θα παραλάβει το Quantum of the Seas, ένα από τα πιο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια του κόσμου. Στη λίστα των υπηρεσιών που προσφέρει για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά το Quantum of the Seas βρίσκονται ένας προσομοιωτής surfing, ένας προσομοιωτής skydive, καθώς και πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια. Αν όλα τα παραπάνω δε σας εντυπωσίασαν, τότε το απόλυτο gadget θα σας απογειώσει κυριολεκτικά! Πρόκειται για μια γυάλινη κάψουλα-παρατηρητήριο, που με τη βοήθεια ενός βραχίονα 40 μέτρων οδηγεί τους επιβάτες κατευθείαν πάνω από τα κύματα και σε ύψος 100 μέτρων από την επιφάνεια, δίνοντας την αίσθηση ότι περπατάς πάνω από τη θάλασσα.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.travelplan.gr ή απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους του Travel Plan στο 210 3333300.
O CEO, κ. Γεώργιος Δασκαλάκης, και η ομάδα του www.travelplan.gr σάς εύχονται καλά ταξίδια!

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024