Από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, μεγάλο μέρος των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα ενοποιηθεί πλήρως με το ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank. Η ενοποίηση αφορά ειδικότερα στα συστήματα καταθέσεων, καρτών, ανοιχτών δανείων και λογαριασμών υπεραναλήψεως, καθώς και στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της πρώην Εμπορικής Τραπέζης. Τι θα ισχύσει για αναλήψεις, άλλες συναλλαγές και ωράρια καταστημάτων κατά τη διάρκεια των εργασιών ενοποίησης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τελική φάση ενοποίησης της Εμπορικής Τράπεζας με την Alpha Bank. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση από την Παρασκευή 25 έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, μεγάλο μέρος των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα ενοποιηθεί πλήρως με το ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

Η ενοποίηση αφορά ειδικότερα στα συστήματα καταθέσεων, καρτών, ανοιχτών δανείων και λογαριασμών υπεραναλήψεως, καθώς και στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής της πρώην Εμπορικής Τραπέζης.

Με την ολοκλήρωση της ενοποίησης από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, όλοι οι Πελάτες της ενιαίας Τραπέζης θα πραγματοποιούν εφεξής τις ανωτέρω συναλλαγές τους με κοινό πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, στα περισσότερα από 1.100 διαφορετικά σημεία εξυπηρετήσεως της Alpha Bank, σε όλη την Ελλάδα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών της ενοποιήσεως, θα γίνονται κανονικά αναλήψεις από ΑΤΜ με όλες τις κάρτες εκδόσεως Alpha Bank, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν περιορισμοί στις λοιπές συναλλαγές μέσω ΑΤΜ και άλλων εναλλακτικών δικτύων, που όμως θα αποκατασταθούν πλήρως το συντομότερο δυνατόν.

Από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, δεν θα λειτουργήσουν τα τέσσερα Καταστήματα διευρυμένου ωραρίου της Τραπέζης, συμπεριλαμβανομένου του Καταστήματος του Αερολιμένος Αθηνών.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου έως το πρωί της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2013, οι βασικές συναλλαγές (αναλήψεις, ερωτήσεις υπολοίπου) με κάρτες εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του Δικτύου των 1.310 ΑΤΜ της Alpha Bank και όχι στα ΑΤΜ άλλων τραπεζών.

Η λειτουργία των καρτών εκδόσεως πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα διακοπεί μεταξύ 4.00π.μ. και 10.00π.μ. της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 2013.

Από τις 8.00 μ.μ. της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2013, θα διακοπεί οριστικά η λειτουργία των υπηρεσιών Emporiki e-Banking, Emporiki Mobile Banking και Emporiki Phone Banking.

Από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι Πελάτες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζης θα εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking αντίστοιχα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr