
Γ. Στουρνάρας: Η δήλωση του Όλι Ρεν για την επιτήρηση ισχύει για όλους
Η δήλωση του επιτρόπου Όλι Ρεν ότι ελληνική οικονομία θα παραμείνει σε επιτήρηση έως ότου αποπληρωθεί το 75% των δανείων που έχουν λάβει «ισχύει για όλες τις χώρες που έχουν πάρει δάνειο από το EFSF, δεν είναι μόνο για την Ελλάδα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έπειτα από συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Ανοικτό το ενδεχόμενο περικοπής των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων.
Συνάντηση με τον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Εξερχόμενος του πρωθυπουργικού μεγάρου ο κ. Στουρνάρας ρωτήθηκε για τη δήλωση του επιτρόπου Όλι Ρεν ότι ελληνική οικονομία θα παραμείνει σε επιτήρηση έως ότου αποπληρωθεί το 75% των δανείων που έχουν λάβει.
«Αυτό είναι κάτι που ισχύει για όλες τις χώρες που έχουν πάρει δάνειο από το EFSF. Δεν είναι μόνο για την Ελλάδα. Εξάλλου, σε μία Ομοσπονδιακή Ευρώπη όλων μας οι προϋπολογισμοί είναι κάτω από τον έλεγχο και των υπολοίπων» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών.
Σε άλλη ερώτηση αν προτίθεται η ελληνική πλευρά να συμπληρώσει το δημοσιονομικό κενό με περικοπή των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, άφησε το θέμα ανοικτό απαντώντας πως «θα το δούμε όταν έρθει η ώρα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυψέλη: Κραυγή αγωνίας από κατοίκους για τις ρωγμές – Κανένα πρόβλημα στατικής επάρκειας απαντά το Μετρό
- Κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα – Ψεκασμοί και οδηγίες στους κατοίκους
- Καβάλα: Γέννησε το 14ο παιδί της οικογένειας – Το συγκινητικό μήνυμα της μαιευτικής κλινικής
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Λέο, είσαι σπίτι; (vid)
- Παρά τους θανατηφόρους πυροβολισμούς, ο Τραμπ δηλώνει ότι η ICE δεν θα σταματήσει τους ελέγχους κυκλοφορίας
- LIVE: ΑΕΚ – Φίτεσε

