Επιμένει το Βερολίνο ότι θέλει συμφωνία για αναδιαρθρώσεις τραπεζών έως τέλος 2013
Η Γερμανία συνεχίζει να επιδιώκει συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της για ένα κοινό μηχανισμό αναδιάρθρωσης προβληματικών τραπεζών μέχρι το τέλος του έτους και εργάζεται εποικοδομητικά σε αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε την Τετάρτη ανώτατος αξιωματούχος.
Η Γερμανία συνεχίζει να επιδιώκει συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της για ένα κοινό μηχανισμό αναδιάρθρωσης προβληματικών τραπεζών μέχρι το τέλος του έτους και εργάζεται εποικοδομητικά σε αυτή την κατεύθυνση, δήλωσε την Τετάρτη ανώτατος αξιωματούχος, όπως αναφέρει το Reuters.
Ο αξιωματούχος είπε πάντως ότι η Γερμανία δεν σχεδιάζει να παρουσιάσει κάποια εναλλακτική πρόταση για το θέμα αυτό στη Σύνοδο Κορυφής στα τέλη της εβδομάδας και επανέλαβε την θέση του Βερολίνου για αυτονομία των κρατών στις τραπεζικές αναδιαρθρώσεις.
«Αυτό είναι γραμμένο στην γερμανική νομοθεσία», δήλωσε ο αξιωματούχος. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει αυτό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η απονομή στους Κυπελλούχους Ελλάδας (vid+pics)
- Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 4-1: Ιστορικό χατ-τρικ από τον Λαμίν Γιαμάλ και στο +4 οι «μπλαουγκράνα»
- Όλοι οι άνθρωποι του Χαμενεΐ – Τα τέσσερα πρόσωπα στα οποία στηρίζεται το καθεστώς του Ιράν
- Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-2: «Κόκκινοι» για Champions League, με «5άρα»
- Μπαχρέιν: Ιρανικά πλήγματα σε κατοικίες στην πρωτεύουσα (βίντεο)
- Ο κίνδυνος χτυπήματος αμερικανικών στόχων στην Ελλάδα επί τάπητος στο ΚΥΣΕΑ

