Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW X6: X-στατική παρουσία στο

BMW X6: X-στατική παρουσία στο «Ring»

Το αρχετυπικό, σχεδιαστικά, SUV των Βαυαρών ετοιμάζει τη νέα γενιά του, η οποία και θα "τιμήσει" την αισθητική παράδοση του coupe-SUV που χάραξε η X6.

Την ώρα που οι δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου οδηγούν στην Αυστρία τη νέα Χ5 και ενώ η BMW έχει δρομολογήσει την μικρογραφία της X6, δηλαδή τη νέα Χ4, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τους Βαυαρούς να ασχοληθούν και με το coupe SUV της φίρμας, το οποίο, μετράει ήδη έξι χρόνια στην αγορά, έχοντας ως αφετηρία την ίδια πλατφόρμα.

Η αναγνωρίσιμη σιλουέτα της Χ6 εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στις εγκαταστάσεις δοκιμών της BMW στο Nurburgring, προσφέροντας, αφενός, αρκετές στατικές πόζες, ιδιαιτέρως χρήσιμες για την εξαγωγή συμπερασμάτων και αφετέρου, ένα σαφές τεκμήριο για το ότι η νέα γενιά βρίσκεται πλέον καθ’ οδόν.

Μια παρατήρηση στις λεπτομέρειες της σχεδίασης, αποκαλύπτει τις σαφείς επιρροές από την πρόσφατη Χ5 σε ό,τι αφορά στοιχεία όπως τα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα LED φώτα και η γρίλια.

Αναφορικά, με το τόξο της οροφής που, συνδυαστικά με τη σχεδίαση του πίσω τμήματος, δίνουν το στίγμα της εμβληματικής σιλουέτας της X6, οι γραμμές τους, έχουν μεταβληθεί λίγο στη νέα γενιά της χωρίς, όμως, να προδίδουν το χαρακτηρισμό coupe SUV και το πνεύμα του C. Bangle.

Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, με δεδομένη την άφιξη της νέας Χ5, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς από πού θα αντλήσει την γκάμα κινητήρων της η νέα Χ6, ενώ η πρόσφατη «περιπέτεια» της X5, ως plug-in hybrid με την παρουσίαση του πρωτότυπου Concept 5 eDrive στην Φρανκφούρτη, δεν αποκλείει ανάλογη έκδοση και για το μεγαλύτερο SUV των Βαυαρών.

AUTOMEDIA

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024