Προπονήθηκαν Περπέρογλου και Μπέγκιτς
Με τους Στράτο Περπέρογλου και Μίρζα Μπέγκιτς στην προπόνηση άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία (21:45), για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Με τους Στράτο Περπέρογλου και Μίρζα Μπέγκιτς στην προπόνηση άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία (21:45), για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Ο Έλληνας φόργουορντ ξεπέρασε την τενοντίτιδα που τον είχε αφήσει εκτός της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Σλοβένος σέντερ, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.
Ο Μπέγκιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση που δεν του επέτρεψαν να δώσει το «παρών» στις αναμετρήσεις με Μάλαγα και Ηλυσιακό και παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πρεμιέρα της Εθνικής πόλο γυναικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Πρωτομαγιά 1994-2026: Η μέρα που ο Θεός της Ταχύτητας, Άιρτον Σένα, έφυγε για την αιωνιότητα (vids, pics)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- ΝΒΑ: Πέρασαν στους ημιτελικούς Τίμπεργουλβς και Νικς, σε Game 7 το Σίξερς-Σέλτικς (vids)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας: Δράση με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Ρεάλ – Χάποελ
- Ινφαντίνο: «Το Ιράν θα παίξει στο Μουντιάλ»
- Ναν: «Σκέφτηκα τον Κόμπι στο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις»
- «Η Γιουβέντους δίνει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Λεβαντόφσκι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442