Σε ειδική εκδήλωση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή πύλη για άτομα με αναπηρία. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα ψηφιακής πρόσβασης σε υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία, και όπως ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης, το έργο συνιστά μια δομή προσβασιμότητας, με εξαιρετική χρησιμότητα και, ταυτόχρονα, μια πρωτοβουλία υψηλού κοινωνικού συμβολισμού.
ψηφιακή πύλη για άτομα με αναπηρία. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα ψηφιακής πρόσβασης σε υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία, και όπως ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης, το έργο συνιστά μια δομή προσβασιμότητας, με εξαιρετική χρησιμότητα και, ταυτόχρονα, μια πρωτοβουλία υψηλού κοινωνικού συμβολισμού.
&source=in.gr">
Σε ειδική εκδήλωση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή πύλη για άτομα με αναπηρία. Πρόκειται για ένα προηγμένο σύστημα ψηφιακής πρόσβασης σε υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία, και όπως ανέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, το έργο συνιστά μια δομή προσβασιμότητας, με εξαιρετική χρησιμότητα και, ταυτόχρονα, μια πρωτοβουλία υψηλού κοινωνικού συμβολισμού.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.