Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάλος με το άκυρο γκολ της Λεβερκούζεν επί της Χοφενχάιμ

Σάλος με το άκυρο γκολ της Λεβερκούζεν επί της Χοφενχάιμ

Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της bundesliga, που η διαιτησία απασχολεί ελάχιστα...έως καθόλου την χώρα, αλλά και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η φάση του 71ου λεπτού στον αγώνα, Χοφενχάιμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της bundesliga, που η διαιτησία απασχολεί ελάχιστα…έως καθόλου την χώρα, αλλά και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η φάση του 71ου λεπτού στον χθεσινοβραδινό αγώνα, Χοφενχάιμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.

Ο διεθνής και έμπειρος διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ, μέτρησε γκολ την κεφαλιά του Κίσλινγκ, ενώ η μπάλα ήταν άουτ! Έτσι έγινε το 2-0 και οι «ασπιρίνες» πήραν τη νίκη με 2-1 και προσωρινά πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το βίντεο του αγώνα, όμως, δείχνει ξεκάθαρα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από την εξωτερική τους πλευρά, από μία τρύπα που υπήρχε, χωρίς κανένας από τους «άρχοντες» του αγώνα να το έχει αντιληφθεί. Ο Μπριχ και οι συνεργάτες του ξεγελάστηκαν στη ροή της αναμέτρησης, παρά τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων.

Τι μέλλει γενέσθαι; Κατ’ αρχήν έχει προκληθεί σάλος στη Γερμανία με την φάση που έκρινε εν πολλοίς το ματς. Οι ιθύνοντες της Χοφενχάιμ αναμένεται να ζητήσουν την επανάληψη του αγώνα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν 1993-1994, η Μπάγερν είχε νικήσει 2-1 τη Νυρεμβέργη στο Μόναχο με γκολ Τόμας Χέλμερ.

Γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, καθώς ο παίκτης των Βαυαρών έστειλε τη μπάλα άουτ. Τότε οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας «έπιασαν τόπο» και το παιχνίδι επαναλήφθηκε (η Μπάγερν διέλυσε τη Νυρεμβέργη με 5-0).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024