Σάλος με το άκυρο γκολ της Λεβερκούζεν επί της Χοφενχάιμ
Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της bundesliga, που η διαιτησία απασχολεί ελάχιστα...έως καθόλου την χώρα, αλλά και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η φάση του 71ου λεπτού στον αγώνα, Χοφενχάιμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.
Σε ένα πρωτάθλημα, όπως αυτό της bundesliga, που η διαιτησία απασχολεί ελάχιστα…έως καθόλου την χώρα, αλλά και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, η φάση του 71ου λεπτού στον χθεσινοβραδινό αγώνα, Χοφενχάιμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή.
Ο διεθνής και έμπειρος διαιτητής, Φέλιξ Μπριχ, μέτρησε γκολ την κεφαλιά του Κίσλινγκ, ενώ η μπάλα ήταν άουτ! Έτσι έγινε το 2-0 και οι «ασπιρίνες» πήραν τη νίκη με 2-1 και προσωρινά πέρασαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Το βίντεο του αγώνα, όμως, δείχνει ξεκάθαρα ότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από την εξωτερική τους πλευρά, από μία τρύπα που υπήρχε, χωρίς κανένας από τους «άρχοντες» του αγώνα να το έχει αντιληφθεί. Ο Μπριχ και οι συνεργάτες του ξεγελάστηκαν στη ροή της αναμέτρησης, παρά τις έντονες αντιδράσεις των γηπεδούχων.
Τι μέλλει γενέσθαι; Κατ’ αρχήν έχει προκληθεί σάλος στη Γερμανία με την φάση που έκρινε εν πολλοίς το ματς. Οι ιθύνοντες της Χοφενχάιμ αναμένεται να ζητήσουν την επανάληψη του αγώνα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Τη σεζόν 1993-1994, η Μπάγερν είχε νικήσει 2-1 τη Νυρεμβέργη στο Μόναχο με γκολ Τόμας Χέλμερ.
Γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, καθώς ο παίκτης των Βαυαρών έστειλε τη μπάλα άουτ. Τότε οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας «έπιασαν τόπο» και το παιχνίδι επαναλήφθηκε (η Μπάγερν διέλυσε τη Νυρεμβέργη με 5-0).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- Ολυμπιακός: «Νέος Διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάουλο Νόγκα»
- Η Ναϊμέγκεν ανακοίνωσε τον Εμρέ Μορ, μετά την κλήρωση με τον Ολυμπιακό (pic)
- Ο μικρός αδερφός του Γιαμάλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στους πανηγυρισμούς της Ισπανίας στον τελικό (vids)
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Με Σπαρτάκ Τρνάβα ή ΤΣΣΚΑ 1948 ο Παναθηναϊκός στον 3ο προκριματικό του Conference League
- Τέσσερα μετάλλια και πολλές υποσχέσεις από τη νέα γενιά του ελληνικού στίβου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442