Αερογέφυρα ζωής για τη μεταφορά ζωτικών οργάνων ενός άτυχου 40χρονου
Ζωή με το θάνατο του έδωσε σε συνανθρώπους του ένας 40 χρόνος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης και η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη. Η οικογένεια του 40χρονου μετά την ενημέρωση των γιατρών για την κατάστασή του, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του.
Ζωή με το θάνατο του έδωσε σε συνανθρώπους μας ένας 40 χρόνος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.
Η οικογένεια του 40χρονου μετά την ενημέρωση των γιατρών για την κατάστασή του, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του.
Έτσι στήθηκε αερογέφυρα ζωής μεταξύ Ηρακλείου, Αθήνας και Θεσσαλονίκης, η οποία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου.
Οι νεφροί μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και οι κερατοειδείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε ασθενείς.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων