Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιβεβαίωσε η Standard & Poor's το «ΑΑ-» για την Ιαπωνία

Επιβεβαίωσε η Standard & Poor’s το «ΑΑ-» για την Ιαπωνία

Η Standard and Poor’s επιβεβαίωσε την αξιολόγηση «ΑΑ-» της Ιαπωνίας, διατηρώντας αρνητικές τις προοπτικές (outlook). Σύμφωνα με τον οίκο, το outlook της οικονομίας παραμένει αρνητικό, καθώς αντανακλά τους κινδύνους για τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική θέση της χώρας και τις οικονομικές της επιδόσεις.

Η Standard and Poor’s επιβεβαίωσε την Παρασκευή την αξιολόγηση «ΑΑ-» της Ιαπωνίας, διατηρώντας αρνητικές τις προοπτικές (outlook).

Σύμφωνα με τον οίκο, το outlook της ιαπωνικής οικονομίας παραμένει αρνητικό, καθώς αντανακλά τους κινδύνους για τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική θέση της χώρας και τις οικονομικές της επιδόσεις.

Οι αναλυτές της Standard and Poor’s αναγνωρίζουν πως τα μέτρα της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Σίντζο Άμπε έχουν βελτιώσει τις οικονομικές προοπτικές μακροπρόθεσμα και υπάρχουν ενδείξεις ότι η ποσοτική και ποιοτική νομισματική χαλάρωση αποδίδει καρπούς με τη μορφή θετικού πληθωρισμού.

Ωστόσο, τονίζουν πως θα είναι δύσκολη η επίτευξη πληθωρισμού στο 2% μέχρι το 2014 χωρίς να αυξηθεί η μεταβλητότητα στην αγορά.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024