Σε δύο γυναίκες εφέτες η έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
Δύο γυναίκες εφέτες, η Ιωάννα Κλάπα και η Μαρία Δημητροπούλου, ορίστηκαν από την Ολομέλεια Εφετών να διενεργήσουν την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Οι δύο ανακρίτριες παραλαμβάνουν τη σκυτάλη από τους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα.
Δύο γυναίκες εφέτες, η Ιωάννα Κλάπα και η Μαρία Δημητροπούλου, ορίστηκαν από την Ολομέλεια Εφετών να διενεργήσουν την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Οι δύο ανακρίτριες, που παραλαμβάνουν τη σκυτάλη από τους ανακριτές Σπύρο Γεωργουλέα και Χρήστο Παπακώστα, αναμένεται να καλέσουν σε απολογία τους βουλευτές της ΧΑ, των οποίων την Τετάρτη ήρθη η ασυλία τους από τη Βουλή, ενώ έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρους τους.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).