Τη διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής», που διεξήχθη υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανοιχτά της Ύδρας, στη νησίδα Δοκό, παρακολούθησε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση -επιτυχημένη άσκηση- δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Τη διακλαδική άσκηση «Πυρπολητής», που διεξήχθη υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες ανοιχτά της Ύδρας, στη νησίδα Δοκό, παρακολούθησε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
«Αυτή η δύσκολη απαιτητική διακλαδική άσκηση -επιτυχημένη άσκηση- δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της άσκησης. «Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος, μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια» κατέληξε.
Το σενάριο της διακλαδικής άσκησης «Πυρπολητής» περιελάμβανε ανακατάληψη νήσου. Συμμετείχαν μονάδες του Στόλου, της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και Ειδικές Δυνάμεις.
Την άσκηση παρακολούθησαν επίσης η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων