Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο από τον Κάρολο Παπούλια σε καινοτόμους αγρότες

Βραβείο από τον Κάρολο Παπούλια σε καινοτόμους αγρότες

Στο Προεδρικό Μέγαρο υποδέχθηκε την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επιστήμονες, αγρότες και επιχειρηματίες της μεταποίησης, συνοδεία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη. Ο Κ.Παπούλιας τους βράβευσε διότι διακρίθηκαν για την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα.

Στο Προεδρικό Μέγαρο υποδέχθηκε την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επιστήμονες, αγρότες και επιχειρηματίες της μεταποίησης, συνοδεία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Ο Κ.Παπούλιας τους βράβευσε διότι διακρίθηκαν για την επιτυχή καινοτόμο επιχειρηματική τους δράση στον αγροδιατροφικό τομέα, σε εκδήλωση του υπουργείου η οποία είχε διοργανωθεί στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με θέμα «Νέα ΚΑΠ: Καινοτομία και Ανάπτυξη στην Ελληνική Γεωργία».

«Με καταπλήξατε μ’ αυτά που κάνατε. Μακάρι να το γνώριζε όλη η Ελλάδα. Θα ήσασταν το πιο φωτεινό και δυναμικό παράδειγμα γι ‘αυτόν που λέγει ‘δεν γίνεται τίποτα’», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Κ.Παπούλιας χαρακτήρισε πολύ σημαντικό ότι ασχολούνται με την αναβάθμιση και προώθηση των ελληνικών προϊόντων. «Μέχρι τώρα είχαμε σκεπαστεί από προϊόντα άλλων χωρών, σαν εμείς να είμαστε ανίκανοι να εκμεταλλευθούμε την πατρίδα που έχει τόσες δυνατότητες, τόσα μυαλά αλλά και τόσες κλιματολογικές δυνατότητες», είπε και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Ο Κ.Παπούλιας δέχθηκε τον Θ.Γκέρτση, Καθηγητή Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Perriotis College, τον Π. Μαδέση Ερευνητή ΕΚΕΤΑ, στους τομείς γεωργίας, ακριβείας και γονιδιωματικής τεχνολογίας, τον Ν. Πρίντζο, Πρόεδρο γαλακτοβιομηχανίας Βόλου ΕΒΟΛ, το Θ. Σωτηρόπουλο, Πρόεδρο Παναιγιάλειου Ένωσης Συνεταιρισμών (παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση με σύγχρονους μεθόδους κορινθιακής σταφίδας), το Γ. Αργυρίου (ΑΣΟΠ Δράμας) (πιστοποιημένη καλλιέργεια ροδιάς – μεταποίηση & εξαγωγή πιστοποιημένου φυσικού χυμού ροδιού) τον Ν. Καλαμποκά, εκπρόσωπο οικογενειακής επιχείρησης «Eirini Plomariou Olive Oil» (ποιοτική παραγωγή ελαιολάδου),την Μ.Καζάκη, της οικογενειακής επιχείρησης «Τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας» (παραδοσιακά προϊόντα από βιολογικά αμπέλια με διεθνείς διακρίσεις), την Ν. Κατσικούδη (ΒΕΡΓΙΝΑ), τον Γ. Καρακόλη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της AGRIS A.E. (παραγωγή προϊόντων λαχανοκομίας και σποροφύτων),τον Α.Γιακμογλίδη Πρόεδρο Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραγωγής, Επεξεργασίας, Εμπορίας Σκόρδου Βύσσας, την Δ. Ιωαννίδου του Γυναικείου Αγροτικού Συνεταιρισμού Παραδοσιακών προϊόντων ‘Άγιος Αντώνιος, και τον Κ. Ζαχαράκη του «Αστό – αγρότη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024