Με νέα επωνυμία κυκλοφορεί η International Herald Tribune
Ένα από τα πιο διάσημα και ιστορικά ονόματα στο χώρο του Τύπου είναι παρελθόν. Η International Herald Tribune δημοσίευσε τη Δευτέρα την τελευταία έκδοσή της υπό αυτήν την επωνυμία και πλέον κυκλοφορεί ως International New York Times.
Ένα από τα πιο διάσημα και ιστορικά ονόματα στο χώρο του Τύπου είναι παρελθόν. Η International Herald Tribune δημοσίευσε τη Δευτέρα την τελευταία έκδοσή της υπό αυτήν την επωνυμία και πλέον κυκλοφορεί ως International New York Times.
Η αλλαγή στην επωνυμία είχε ανακοινωθεί πριν μήνες και σήμερα, Τρίτη, είναι η πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησαν οι International New York Times.
Η Herald Tribune ιδρύθηκε το 1887 και ήταν μια κοινή επιχείρηση, μοιρασμένη ανάμεσα στους Times της Νέας Υόρκης και στο αντίπαλον δέος την Washington Post.
Αυτό όμως έως το 2003, όταν η μεγάλη εφημερίδα της Νέας Υόρκης απέκτησε την πλήρη κυριότητα της Herald Tribune.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
- Ιράν: Ξεκίνησε το λαϊκό προσκύνημα της σορού του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ – Έξι ημέρες θα διαρκέσουν οι τελετές μνήμης
- Αυτά είναι τα προσόντα που αναζητούν οι εργοδότες στην εποχή της ΑΙ
- Φάρσα είναι το επιτελείο «εθνικής ασφάλειας» της κυβέρνησης της ΝΔ – τουλάχιστον στο «τριψήφιο» υπάρχει αναγνώριση κλήσης;
- 250 χρόνια ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο, ο Τραμπ και η δύσκολη «εξίσωση» της διάκρισης των εξουσιών
- Συνταγή: Παραδοσιακό μπριάμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442